Árucsomagolás

blog image

Árucsomagolás, árucsomagolás kiszervezése

A szakszerű, tökéletes árucsomagolás szinte minden igényes vállalkozás munkájának szerves részét kell, hogy képezze.

Az áru méretétől és halmazállapotától függően, árucsomagolás alatt érthetünk például dobozolást, pántolást, címkézést. Szükség esetén pedig hagyományos- vagy zsugorfóliázást.Ide tartozhat még több adminisztrációs, illetve logisztikai feladat is. Természetesen a csomagolóanyagok beszerzése, és a címkék legyártása is megoldható.


Az árucsomagolás kiszervezésének előnyei:

- A professzionális minőségű árucsomagolás egy komplex szolgáltatás, mely a teljes folyamatot lefedheti. Az anyagbeszerzéstől kezdve, a címkegyártáson át a fóliázásig, minden egy helyen történik, így nem kell külön munkaerőt felbérelni a részfolyamatokra. Rengeteg időt, energiát, kellemetlenséget és persze pénzt lehetséges így megtakarítani.

Hiszen a tökéletes csomagoláshoz óriási türelem, tapasztalat és hozzáértés szükséges. Az árucsomagolás kiszervezése esetén biztosan elkerüljük a leggyakoribb csomagolási problémákat. Számtalan ügyfélpanasz adódhat a nem megfelelő csomagolással érkezett áruból, mely gyakran meg is sérülhet emiatt.

Az árucsere pedig nyilvánvalóan hatalmas veszteség, mely a profi árucsomagolással minimalizálható. Helyhiány esetén a raktározás is elképzelhető, illetve természetesen a szállítás is.

Az árucsomagolás kiszervezése tehát több szempontból előnyös.


Amennyiben pedig egyedi árajánlat kerül elfogadásra, az igény tovább pontosítható.

Kérjen ajánlatot vagy Hívjon minket Most!

06706349768