Full konténeres szállítmányozás

blog image

Konténeres szállítmányozás, gyűjtőkonténeres szállítmányozás.

Full konténeres szállítmányozással nagy mennyiségű, méretű és tömegű áru juttatható el a világ bármely pontjára importként, exportként egyaránt. Lehetőséget ad közúti, vasúti, vízi útvonalon, vagy akár ezek kombinációjával történő gyors és költséghatékony fuvarozásra. A full konténeres szállítmányozás azt jelenti, hogy egy konténerbe csak egy megrendelő csomagjai kerülnek elhelyezésre.


Ennek a szállítási módnak előnyei a következők:

A konténerek, melyekben a rakomány elhelyezhető, biztonságos és sérülésmentes szállítást tesznek lehetővé Szabványos méretük és sarokelemeik biztosítják azt, hogy pontosan illeszkedve egymásra tehetők legyenek, ezzel elérve a teljes helykihasználást a szállítójárművön.

Különböző méretekben és nyitási lehetőségekkel állnak rendelkezésre, így extra nagy méretű vagy nagy tömegük miatt csak daruval mozgatható áruk esetén is kiváló megoldás a full konténeres szállítmányozás. Amennyiben a rakomány hűtést igényel, hűtőkonténerrel szállítható.

A konténert csak az induló és a célállomáson, valamint az esetleges vámkezelésen kell kinyitni, így illetéktelen személy nem férhet hozzá.Több kisebb csomag esetén sem áll fenn az elkeveredés veszélye, a teljes szállítmány egyben érkezik meg rendeltetési helyére.


Igény esetén a szállítmányozó cég kiegészítő szolgáltatásként biztosítja a raktározást, a szállítmánybiztosítást és a szükséges vámkezelés intézését is.

szállítmányozás, szállítmányozó cég!

Kérjen ajánlatot, Hívjon minket Most!

06706349768