Közúti fuvarozás, közúti áruszállítás

blog image

Közúti fuvarozás, közúti áruszállítás

A közúti fuvarozás elsősorban rövid távú, helyi vagy regionális viszonylatban gazdaságos, de a távolsági szállítás is nagyon elterjedt ebben a kategóriában. Amennyiben a cég nem rendelkezik megfelelő szállítóeszközzel, abban az esetben célszerű közúti fuvarozást végző cégnek kiszervezni a feladatot. A közúti fuvarozás, közúti áruszállítás legnagyobb előnye a sebesség és a rugalmasság.


Emellett számos olyan egyéb tényező is van, amely a közúti fuvarozást közúti áruszállítást népszerűvé teszi:

Egyénre szabott logisztikai megoldások könnyítik meg nemcsak a megrendelők, hanem a szállítók dolgát is. A kötetlen pálya előnyeiből kiindulva a lehetőségekhez mérten a legrövidebb útvonalon lehet elszállítani az árut A-ból B-be. A közúti fuvarozás során a háztól házig történő szállítás lehetősége százszázalékosan meg tud valósulni. Kedvező közúti fuvarozás árak itt!

A csomag méretétől függően lehetséges konténeres szállítás is.A közúti fuvarozás aránylag elfogadható költségei miatt maga a megrendelő is megfelelő költségekkel kalkulálhat. Ennek a fuvarozási formának egyik fontos előnye a rugalmas díjszabás, itt lehet mérettől, súlytól vagy szállítási időtől függően differenciálni az árakat. Amennyiben szükséges, akkor a közúti fuvarozást végző cég fuvarozási szerződést köt. Kedvező közúti fuvarozás árak itt!

Mivel a közúthálózat lehetővé teszi, hogy nagyjából bárhová eljuttathatóak a csomagok, így könnyen megoldható az átrakás nélküli szállítás is.

Mind a megrendelő, mind a szállító elfogadható kockázatot vállal, amennyiben közúti fuvarozás, közúti szállítmányozás keretében történik a szállítás.


Hívjon minket most!

06706349768